Home » Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Laura Jordaan en sinds augustus 2018 ben gediplomeerd en gespecialiseerd in het trimmen van katten. Mijn diploma heb ik gehaald op het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.

Als kind was ik altijd al in de weer met dieren, cavia’s, konijnen, katten, honden. Zodra ik een dier zag, kon ik het niet weerstaan om even te aaien of te kijken. Een echte dierenvriendin. Bij ons thuis hadden we ook altijd dieren het begon met een konijn, cavia’s en uiteindelijk ook katten en een hond. Waar ik veel liefde en tijd in stak.

Als vooropleiding heb ik kapster gedaan, maar dat was het voor mij net niet.

Een poosje heb ik met alle liefde in het dierenasiel in Vlaardingen gewerkt als vrijwilligster en uiteindelijk, na onderzoeken wat ik nou echt leuk vond, kwam ik op het volgende:

'' Wat is er nou leuker dan je liefde voor katten en het kappersvak combineren! ''

 

En zo kwam ik op het katten trimmen, wat ik nu met veel liefde en passie doe. Naast het katten trimmen ben ik ook bezig met katten en etherische olie, het effect hiervan en de oordelen die hier op rusten. Herken je dat ook dat veel katten en mensen gestresst zijn op het moment? Ik ben er achter gekomen dat Stress-away olie van Young Living ontzettend ontspannend werkt tijdens het trimmen. 

Mocht je hier meer over willen weten mag je altijd contacten natuurlijk! 

Young living Animal scent Quinn

Schilderen

Daarnaast schilder ik ook portretten van dieren. Al van jongs af aan ben ik een creatieveling en sinds kort werk ik ook in opdracht. Met het schilderen focus ik echt op de ogen. Mijn mening is dat in de ogen de ziel te vinden is, daarbij is geen oog het zelfde en dus geheel uniek.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de onderstaande button om meer te zien en te lezen over mijn schilderwerk.


Mijn dieren

Pip

Pip is mijn HTK’tje, ontzettend lief meisje, kan ook niet anders met een hartje op je buik. Pip loopt heerlijk buiten, want daar is ze het gelukkigst. De zon, de bosjes en natuurlijk overheerlijke muisjes mee nemen naar huis, want het personeel (Ik dus) weet niet zo goed hoe ze moet jagen!

 

Mira

Mira is lekker op zichzelf, doet haar ding en als ze wil kroelen komt ze wanneer ze dat zelf wil. Het liefste op de meest ongelegen momenten of als je net weg moet, maar dat is helemaal prima. Ik vind het belangrijk dat katten kat mogen zijn. We mogen ook gewoon mens zijn toch?

Quinn

Quinn is de benjamin in huis, ze is de dochter van Mira al zou je dat niet zeggen qua vacht. Quinn is een echte jager geen vliegje in huis die levend weer naar buiten komt. Spelen rennen en vliegen door het huis doet ze het liefste. 

Bo

Bo is mijn ondeugende en liefste bullmastiff, zo lief als dat ze groot is. Als er eentje gek van knuffelen is is het Bo wel. Het liefste de hele dag bij je in de buurt, geen idee van dat ze zo groot is, komt ze ook graag op schoot zitten met haar 55kg.