Home » Catknip's Blogs » Catknip gaat mobiel Deel l

Catknip gaat mobiel Deel l

Gepubliceerd op 6 april 2020 om 21:03

Droom waarmaken.

Al vanaf het begin dat ik mijn droombaan ben begonnen als trimster aan huis voor katten en kleine huisdieren had ik de grote droom om dit in een trimbus te doen. Dit is nogal een uitgave natuurlijk dus ik ben begonnen met trimmen van de vachten bij mensen aan huis. Dit beviel de klant en mij prima, maar toch miste ik iets. De mobiele salon van mijn dromen.

 

Maar waarom een mobiele trimsalon voor katten? Waarom niet in huis blijven trimmen?

Eigenlijk zijn alle katten omgevingsdieren en een ritje in de auto naar een salon zullen ze niet fijn vinden. Nu heb ik de mogelijkheid om toch langs te komen aan huis met een compleet ingerichte bus gespecialiseerd op katten! Daarbij hoef ik zelf ook niet meer te sjouwen, want zoals sommige wel weten.. Mijn tafel is loei zwaai! En zo bespaar je jouw kat de stress van een autorit. 

De bus.

De bus was het doel. 2 jaar lang keihard gespaard en gedroomd, en tegen iedereen verteld wat mijn plan was, klanten, vrienden en familie. Eind maart had ik een afspraak bij Socks. Een oude Maine Coon kater van 15 jaar. Zijn eigenaren hadden een super gave bus staan en zo kwam het weer ter spraken. '' wat zou het toch gaaf zijn! .. '' Tot ik een afgelopen week een belletje kreeg van zijn eigenaresse of ik interesse had in hun bus! Ja natuurlijk ! Na veel wikken en wegen ben ik akkoord gegaan met hun aanbod.  Hoe gaaf is dit! De droom is werkelijkheid geworden en als je de intentie maar zet komt het allemaal goed. 

De volkswagen transporter 1998

Oud maar goud noem ik hem maar. De VW Transporter wordt de salon van Catknip! Catknip goes mobile of te wel Catknip de mobiele trimsalon aan huis! Dreams come true. Er moet nog een hoop gebeuren en nu in de tijden van crisis omtrent het COVID-19 wil ik er wat vaart achter zetten zodat ik snel weer op weg kan om de lieve katjes op een nog betere manier te helpen!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.